Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Junior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Arnhem een:

Junior Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week

Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als Junior Belastingadviseur bij Flynth?
Als Junior Belastingadviseur bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je komt te werken in een team van vijf (ervaren) fiscalisten die graag tijd maken om je te begeleiden en op te leiden tot zelfstandig adviseur.

Je werkzaamheden bestaan vooral uit:

  • het opstellen en reviewen aangiftes IB en VPB voor IB ondernemers en BV-structuren; 
  • het voorbereiden van adviezen voor bedrijfsherstructureringen / estate-planning /inkomensoptimalisering etc;
  • je geeft fiscaal advies aan klanten en behandel je bezwaarschriften en beroepsprocedures.

Waarom Flynth?
Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 30 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een Junior Belastingadviseur met minimaal twee jaar werkervaring die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau.

Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Ben jij de gedreven medewerker belastingadvies die nieuwsgierig is naar cijfers en de mensen die daar achter zitten? We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.