Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Manager Audit

Afdeling: Audit
Plaats: Den Bosch

Omschrijving

Bij Flynth groeien we stevig in audit en zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Voor onze locatie in Den Bosch zoeken wij een manager audit.


Wat ga jij doen?

Als manager audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en manage je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles. Daarvoor ga je vaak bij je klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je je klanten zo beter leert kennen en begrijpen. Je bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht en zorgt voor de functionele aansturing van de (junior) controleleider(s) en assistenten, de coördinatie en review van de controles. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.


Hoe ziet je werkplek eruit?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken datagedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. 

Wat bieden wij jou?
Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij kijken naar jouw talenten en mogelijkheden en bieden je een goede werk-privébalans. Verder kun je rekenen op:

  • een marktconform salaris;
  • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
  • een premievrij pensioen, mobiliteitsregeling en een thuiswerkregeling;
  • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur;
  • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
  • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
  • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
  • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een dynamische, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een manager audit die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Verder heb je voor deze baan:

  • minimaal 6 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent afgestudeerd Register Accountant (RA).

Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast ben je communicatief vaardig, heb je leidinggevende ervaring en ben je dienstverlenend ingesteld.


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Wendy Wilbers. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 133 84 542 . Neemt Wendy niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Flynth en haar klanten stellen hoge eisen aan de betrouwbaarheid en integriteit van onze medewerkers. Daarom is een pre employment screening onderdeel van onze procedure.

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

#LI-WW1

Sollicitatie proces Flynth

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.