Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Accountant agro/mkb (Dronten, Urk en Emmeloord)

Afdeling: Accountancy Agro
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor cluster Zuiderzee (Dronten, Urk en Emmeloord) een:

Accountant agro/mkb

voor 40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf en heb je affiniteit met agro? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als accountant bij Flynth?

Als accountant bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf en agrarische ondernemers. Je adviseert, evalueert en bespreekt jaarrekeningen en begeleidt het accountancyteam. Je helpt je klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten en sterke kanten van bedrijven. Ook assisteer je je klanten bij de geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een accountant die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast ben je een afgestudeerd accountant met minimaal 4 jaar ervaring en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA). De klantenportefeuille bestaat uit zowel mkb- als agroklanten. Als mkb-accountant ben je dan ook bereid om agro-jaarrekeningen te ondertekenen en vice versa.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter a.i. Yvette Scheltinga . Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 4016 3622. Neemt Yvette niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.