Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Projectmanager vaktechniek

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het servicekantoor in Arnhem een:
Projectmanager 

voor 32-40 uur per week


Ben jij als projectmanager een echte spin in het web? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou!


Wat ga je doen als projectmanager bij Flynth?

Als projectmanager kom je te werken voor bureau vaktechniek. Bureau vaktechniek adviseert en ondersteunt de organisatie bij het borgen van de (vaktechnische) kwaliteit van de dienstverlening. Dit doen we met een team van medewerkers met ieder een eigen vakspecialisme, zoals bijvoorbeeld fiscaal of accountancy. Bureau vaktechniek is in 2019 ontstaan door het samenvoegen van de functies van de verschillende vakdisciplines. In haar huidige vorm is het nog een relatief jonge afdeling die volop in ontwikkeling is. In deze setting heeft de afdeling behoefte aan een projectmanager die de afdeling ondersteunt bij het projectmatig en procesmatig werken.


Als projectmanager voor bureau vaktechniek ben je verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van projecten. Het gaat hierbij niet om omvangrijke projecten, maar om een hoeveelheid kleine projecten. De complexiteit zit in de hoeveelheid, prioriteren en afstemmen met de rest van de organisatie. Je bewaakt de voortgang, de doorlooptijd, de kwaliteit en het budget van de projecten. Je beheert het vaktechnisch platform en je voert zelfstandig (administratieve) taken uit binnen bureau vaktechniek. Daarnaast organiseer je overleggen en notuleer je waar nodig is. Voorbeelden van projecten zijn: optimaliseren van dossiers, optimaliseren modellen, aangifteproces inrichten, implementatie procedures.


Je werkzaamheden bestaan uit:

  • opzetten en leiden van projecten;
  • managen en regie houden van projectplanningen;
  • bewaken, beheren en najagen van de voortgang en doorlooptijd van projecten;
  • faciliteren en bijwonen van (project) overleggen en waar nodig notuleren;
  • stakeholdermanagement;
  • beheer en bijhouden van het vaktechnisch platform op intranet;
  • beheer van vakliteratuur;
  • ontwikkelen van periodieke rapportages.

Waarom Flynth?

Flynth is ambitieus, professioneel, overal dichtbij én Nederlands grootste dienstverlener in accountancy en advies voor mkb ondernemers. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een projectmanager die het beste uit zichzelf én uit zijn/haar team wil halen. Professioneel resultaatgericht samenwerken en prioriteiten stellen staan bij jou hoog in het vaandel. Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding met een bedrijfskundige achtergrond en minimaal zeven jaar relevante werkervaring als projectmanager bij een accountantskantoor. Je werkt project- en planmatig. Je herkent je verder in de volgende competenties: zelfstandig, klantgericht, communicatief sterk, besluitvaardig, pragmatisch en organisatiesensitief.


Geïnteresseerd?

Bij Flynth staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent. We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met onze corporate recruiter Suzanne Karsten. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 1360 4587. Neemt Suzanne niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.