Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Externe Accountant Venlo

Afdeling: Audit
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Venlo een:

Externe Accountant

voor 32-40 uur per week

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij als externe accountant bij Flynth?
Je bent als tekeningsbevoegd accountant eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van wettelijke controles waarbij je collega’s aanstuurt en begeleidt bij hun werkzaamheden. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Behalve dat jouw inbreng van grote waarde is voor de kwaliteit van onze dienstverlening, lever je ook een belangrijke bijdrage aan de groei van onze controlepraktijk. Je mobiliseert je netwerk en wordt in de regio één van de gezichten van Flynth. Ook kennisoverdracht aan je collega’s en het acquireren van nieuwe klanten behoort tot jouw pakket. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving.


Waarom Flynth?

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: o.a. mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk data gedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur


Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten.

Vereisten

Wie zoeken wij?

Je bent een registeraccountant (RA) met minimaal 12 jaar werkervaring in de controlepraktijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden, kunt collega’s enthousiasmeren en motiveren, bent deskundig, klantgericht en commercieel.


Maar bovenal ben je een positief kritische professional die met beide benen op de grond staat en zijn rug recht houdt in alle situaties. Ook heb je een professioneel netwerk in de omgeving Venlo, Eindhoven en/of Roermond dat je goed onderhoudt.

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met onze Corporate Recruiter a.i Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 21 67 96 11. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 2367643 en stel daar je vragen.  Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.