Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Enschede

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Enschede een:

Belastingadviseur

voor 40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als belastingadviseur bij Flynth?

Als ervaren Belastingadviseur met een sterke focus op onze groei in adviesomzet, mede van onze Duitsland desk, ligt een belangrijk deel van jouw werkzaamheden op het terrein van internationale structuren. Een fiscaal jurist die zelfstandig de internationale praktijk met Duitsland kan laten draaien en groeien of de kwaliteit heeft dit op korte termijn te kunnen. Ervaring met internationale structuren is een must. Daarnaast heb je een commerciële insteek en vind je het prettig om in een dynamische organisatie te werken.


Waarom Flynth?

Flynth staat pal naast haar klanten én is Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten kwaliteit en vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar; evenals deels thuis werken. Je komt in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid niet uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een commerciële, ondernemende fiscaal jurist met goede communicatieve vaardigheden. Je bent woonachtig in de omgeving van Enschede, Hengelo, Haaksbergen of Almelo. Samen met collega’s ga je de (internationale) praktijk nog meer vormgeven en draag je actief bij aan de groei van onze klantenportefeuille. Je bent integer en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je maakt optimaal gebruik van de kwaliteiten van jouw collega’s uit ons multidisciplinaire team. Samen met collega’s maak je het verschil voor onze klanten. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau en heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de generale praktijk.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 899 179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.