Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Plaats: Enschede

Omschrijving

Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Als belastingadviseur heb je een sterke focus op onze groei in adviesomzet, mede van onze Duitsland desk. Hier ligt een belangrijk deel van jouw werkzaamheden, namelijk op het terrein van internationale structuren. Ervaring met internationale structuren is een must. Daarnaast heb je een commerciële insteek en vind je het prettig om in een dynamische organisatie te werken. Kortom, als belastingadviseur ga jij:

 • samen met collega’s ga je de (internationale) praktijk nog meer vormgeven en draag je actief bij aan de groei van onze klantenportefeuille;
 • de kwaliteit waarborgen. 


Hoe ziet je werkplek eruit?

Je komt te werken binnen het cluster Twente, met de locaties Almelo, Enschede en Ootmarsum.


Bij Flynth adviseurs en accountants werken we deels vanuit huis en deels op kantoor. Je hebt een vaste standplaats, maar het kan voorkomen dat je locatie overstijgend werkt. Flynth heeft locaties door het hele land en daarmee zijn er altijd collega’s bij jou in de buurt die voor je klaar staan. Onze klanten bedien je natuurlijk niet alleen. Met zo’n 1.600 collega’s staan wij altijd klaar voor onze klant. Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Omdat we geen partnerstructuur hebben, kunnen we mede hierdoor investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en in de opleiding van onze medewerkers. Zo kunnen we samen altijd het beste advies aan onze klanten geven.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • een marktconform salaris;
 • een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar, bij wederzijds enthousiasme wordt dit na één jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd;
 • een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling;
 • 32 vakantiedagen op basis van 40 uur;
 • Start@Flynth, ons welkomstprogramma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten;
 • studie- en opleidingsmogelijkheden, zowel intern als extern;
 • een persoonlijk ontwikkelingsprogramma met mooie perspectieven;
 • je eigen performance coach;
 • een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een belastingadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Wij zijn op zoek naar een commerciële, ondernemende fiscaal jurist met goede communicatieve vaardigheden. Verder heb je voor deze baan:

 • een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau;
 • minimaal 7 jaar relevante werkervaring binnen de generale praktijk.

Je bent woonachtig in de omgeving van Enschede, Hengelo, Haaksbergen of Almelo. Je bent integer en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je maakt optimaal gebruik van de kwaliteiten van jouw collega’s uit ons multidisciplinaire team. Samen met collega’s maak je het verschil voor onze klanten. 


Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 518 99 179 of mail naar phylicia.akkermans@flynth.nl. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatieknop.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Vacatures

Vacatures

Is dit geen passende vacature voor jou? Bekijk alle andere vacatures en vind de vacature die bij jou past.
Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.