Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Bedrijfsadviseur

Afdeling: Bedrijfsadvies MKB
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Schagen

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de regio Noord-Holland Noord (Schagen, Zwaagdijk en Heerhugowaard) een:

Bedrijfsadviseur

voor 24-32 uur per week

Ben jij een ervaren adviseur met hart met affiniteit in de bloembollensector? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen als bedrijfsadviseur bij Flynth?

Als bedrijfsadviseur bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf met name in de bloembollensector. Je adviseert en begeleidt ondernemers bij het opstellen van hun ondernemingsplannen en financieringsaanvragen. Daarnaast maak je bedrijfseconomische analyses, resultaat- en liquiditeitsbegrotingen. Je helpt ondernemers om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten. Verder ben je de strategische sparringpartner en scenario analist voor de ondernemer.Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een bedrijfsadviseur die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Contact onderhouden met klanten gaat jou gemakkelijk af. Daarnaast heb je een hbo-diploma of master Bedrijfskunde of een vergelijkbare opleiding en minimaal 4 jaar werkervaring. Affiniteit met de bloembollensector is een pre.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 8599.

Neemt José niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.