Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Raad van Bestuur/Bestuurssecretaris

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het servicekantoor in Arnhem een:

Assistent Raad van Bestuur/Bestuurssecretaris

voor 36-40 uur per week


Ben jij een ervaren bestuurssecretaris of directie-assistent met passie voor een juiste en soepele ondersteuning? Dan is Nederlands grootste in MKB accountancy en advies op zoek naar jou.


Wat ga je doen?

Als bestuurssecretaris bij Flynth ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de RvB en diverse stakeholders zoals de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur. Je werkt op hoog niveau in een bestuurlijke en vaak complexe omgeving. De jaarlijkse vergader- en bijeenkomstencyclus is jou bekend en manage jij goed. 


Om je een goed idee te geven wat er zoal voorbij gaat komen zijn dit de belangrijkste, maar niet de enige taken:

  • Voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen met de toezichthouders;
  • Procesmatig bekend met corporate governance en het redigeren van stukken in het licht daarvan;
  • Het verzorgen van vergaderstukken en zorgdragen voor tijdige verzending hiervan ten behoeve van vergaderingen met toezichthouders (in samenwerking met de jurist)
  • Opstellen jaarplanning diverse overleggen, deadlines en mijlpalen
  • Verzorgen en bewaking archief en contractmanagement van de RvB en haar stakeholders
  • Bijwonen wekelijkse RvB vergaderingen
  • Bewaken agendabeheer, inhoudelijk en administratief voorbereiden van komende afspraken voor twee RvB leden

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de voorzitter van de Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur. Daarnaast heb verzorg je een diversiteit aan organisatorische en planmatige activiteiten. Kortom, een hele afwisselende en dynamische rol!


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in MKB accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kun je 32 dagen met vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend.

Je komt terecht in een ambitieuze organisatie met een groeistrategie, een laagdrempelige cultuur,  waar jouw bijdrage er toe doet, betrokkenheid nooit uit het oog verloren wordt en je zelfstandig kunt werken.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ervaren (minimaal 7 jaar in een soortgelijke rol in een corporate omngeving) assistent / bestuurssecretaris die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Jij hebt minimaal een hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding in een juridische, secretariële of bestuurlijke richting). De Nederlandse taal kent geen geheimen voor jou, je hebt een goed gevoel voor verhoudingen binnen een grote organisatie, laat je niet zomaar uit het veld slaan en je hart gaat sneller kloppen van de inhoudelijke ondersteuning aan de Raad van Bestuur. Uiteraard heb je kennis van corporate governance.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Martijn Sitsen, corporate recruiter a.i.  Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 – 21 67 96 11. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar 088 - 236 7643 Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.