Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Enschede

Omschrijving

Bij Flynth ben jij degene die klanten helpt hun bedrijfsresultaten te verbeteren.


Wat ga je doen? 

Als accountant werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. De bakker op de hoek, ondernemers in de bouw, winkeliers, dat zijn jouw klanten! Als accountant ga je: 

 • Jaarrekeningen evalueren en bespreken
 • Signaleren en analyseren van aandachtspunten bij jouw klanten
 • Klanten assisteren bij geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie
 • Sparren met je klant. Hoe kan jij de klant verder helpen in hun onderneming? Hierbij schakel je ook regelmatig met andere collega's zoals bedrijfsadviseurs
 • Een team van collega's begeleiden

Wat bieden wij jou? 

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week 
 • 32 vakantiedagen per jaar op basis van 40 uur
 • Een premievrij pensioen, mobiliteitsbudget en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen performance coach.
 • Een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten  kwaliteit en vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid niet uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een accountant die het beste uit zichzelf én uit zijn klanten wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Daarnaast ben je een afgestudeerd accountant en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met corporate recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 899 179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.