Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Senior Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Venlo een:

Senior assistent-accountant audit

voor 32 - 40 uur per week


Passie voor het midden- en kleinbedrijf, dat is wat jij hebt. Nederlands grootste adviseur voor het mkb is op zoek naar jou.


Wat ga je doen als senior assistent-accountant audit bij Flynth?

Als senior assistent-accountant audit bij Flynth werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je bent een belangrijk onderdeel van het controle team en je doet de dagelijkse controle voor klanten. Je werkt dus veel bij hen op locatie. Je houdt je uiteraard bezig met de controle opdrachten bij zeer uiteenlopende klanten en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Verder begeleid je beginnende en gevorderde assistenten. Op die manier zet jij je eerste stappen richting leiding geven. Ook mag je je bezighouden met planactiviteiten en urenbudgetten. 


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten in de publieke sector zoals klanten in het onderwijs, woningcorporaties en stichtingen.

Wij investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur. Het audit team in Venlo bestaat uit 22 enthousiaste collega’s. Samen met de samenstel- en adviespraktijk zijn we met ca. 50 collega’s. Een full-service vestiging met een persoonlijke sfeer! 

Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk: 

  • is je salaris passend
  • betalen wij je pensioen,
  • kan je 30 dagen op vakantie 
  • rij jij in een leaseauto
  • is de balans tussen werk en privé uitstekend. 

Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.


Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een assistent-accountant audit met minimaal 2 jaar werkervaring die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. We zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Contact onderhouden met klanten gaat jou gemakkelijk af. Daarnaast ben je bezig met je  wo-master accountancy of hebt deze al afgerond. Je hebt de ambitie om door te studeren richting Register Accountant. Daarnaast ben je communicatief vaardig, ben je van het samenwerken en dienstverlenend ingesteld.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 2167 9611. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.