Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Adviseur Marketing en Communicatie

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het Servicekantoor in Arnhem een:

Adviseur marketing en communicatie

voor 32-40 uur per week


Ben jij een specialist met hart voor het midden- en kleinbedrijf? Dan is Nederlands grootste adviseur voor het mkb op zoek naar jou.


Wat ga je doen als adviseur marketing en communicatie bij Flynth?

Als adviseur marketing en communicatie vertaal je de communicatiestrategie tactisch door naar uiteenlopende communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord. Je begeleidt campagnes van concept tot copy en geeft communicatieadvies aan (regio) directeuren, sectorleiders en andere collega’s. Dit doe je niet alleen, maar met een team deskundige, energieke specialisten op het gebied van marketing, communicatie en business development. Samen maak je het verschil in de groeiambities van Flynth als sterk en zichtbaar merk.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Vereisten

Wie zoeken we?

Wij zoeken een adviseur marketing en communicatie die het beste uit zichzelf én uit ons wil halen. 

Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding in (marketing)communicatie en minimaal 4 jaar werkervaring, waarvan 2-3 jaar als communicatieadviseur. Jij hebt ervaring in marketingactiviteiten ‘below the line’ en interesse in B2B communicatie en ‘above the line’ marketing. Je bent een echte teamplayer, maar vindt het ook leuk om af en toe tegen de stroom in te zwemmen. Jouw proactieve houding, zelfstartende vermogen, sterke adviesvaardigheden, en focus op samenwerking zorgen ervoor dat je plannen altijd goed worden uitgevoerd. Daarnaast ben enthousiast en beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht. Je voelt je thuis in de wereld van accountancy en mkb.


Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 1595 1215.

Neemt Marlon niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.