Vacature details

Vacature details


 

Beginnend Assistent Accountant (Duaal)

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Lochem

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Lochem een:

Beginnend Assistent Accountant (Duaal traject)

voor 24 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen?

Gaat jouw bloed ook sneller stromen wanneer je contact hebt met klanten? Dan zit je bij Flynth goed, want als assistent accountant help je bij het verwerken van administraties ga je administraties van klanten verwerken en is het jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Gevorderd assistent accountants zijn blij met jouw hulp als het gaat over om het samenstellen van jaarrekeningen en eenvoudige fiscale aangiftes. Kort samengevat ga je in deze functie dus de kneepjes van het vak leren en pas je jouw theoretische kennis die je op school leert direct toe in de praktijk!

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Lochem, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Ben je (bijna) klaar met je mbo opleiding of havo en start je in september met de deeltijd hbo opleiding accountancy of ben je hier net mee gestart, dan is dit een leuke baan voor jou. Herken jij jezelf als een assertief, communicatief persoon en vind jij klantcontacten net zo belangrijk als wij en zie jij hierin verkoopkansen? Dan moet je zeker op deze vacature reageren.

Als echte teamspeler weet jij goed te schakelen tussen de verschillende vakdisciplines. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.