Vacature details

Vacature details


 

Assistent Accountant (Duaal)

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Zwaagdijk

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Zwaagdijk een:

Assistent Accountant (duaal)

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen:

Als assistent accountant bedien jij klanten in de agro- en mkb sector. Je werkzaamheden bestaan uit het verwerken van de financiële administraties en verzorgen van aangiftes btw. Op termijn kunnen jouw werkzaamheden uitgebreid worden naar het samenstellen van jaarrekening en opstellen van aangiftes inkomstenbelasting.Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Zwaagdijk dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?


Je gaat starten met een deeltijd hbo opleiding accountancy of bedrijfseconomie of bent hier al mee bezig. Je bent goed in klantcontacten, assertief, communicatief en neemt eigen initiatief. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!


Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.