Vacature details

Vacature details


 

Senior Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Ede

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Ede een:

Senior Assistent Accountant

voor 32 tot 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als senior assistent accountant bedien jij met name klanten in de mkb sector. Samen met jouw collega’s onderhoud je het klantcontact. Je verzorgt de financiële administratie van regionale klanten en digitaliseert deze. 

Je bent de  trekker in de verdere digitalisering van administraties die zowel door de klant zelf als door ons worden verwerkt. 

Je wilt daarbij ook je commerciële vaardigheden inzetten om zelf werk op te halen bij huidige klanten, maar ook nieuwe klanten. Hierdoor zal jij snel klantencontact hebben en de klant helpen in een goed financieel inzicht in de cijfers te krijgen en een sparringpartner te zijn. Het maken van jaarrekeningen is ook onderdeel van jouw rol maar de focus zal liggen op jouw aandeel in de digitaliseringsslag.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Ede, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

 Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Accountancy en minimaal 2 jaar werkervaring. Je bent een betrokken teamspeler die accuraat werk levert en kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines. Daarnaast ben jij goed in klantcontacten en zie jij hierin verkoopkansen. Je hebt een representatieve persoonlijkheid, goede sociale en communicatieve vaardigheden, affiniteit met software ( met name met basecone, twinfield ). Je vindt het leuk om de trekker te zijn in de verdere digitalisering van administraties die zowel door de klant zelf als door ons worden verwerkt. Neemt graag het initiatief en hebt oog voor de informatiebehoefte van de ondernemer.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  •  goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s