Vacature details

Flynth zoekt een:

Vacature details

 

 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Ede

Omschrijving

Bij Flynth maak jij het verschil voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf. Jouw enthousiasme en eigen inbreng wordt door ons gewaardeerd en wij kijken dan ook uit naar jouw komst!


Wat ga je doen?

Als assistent accountant bij Flynth werk je samen met collega’s uit de hele organisatie om ondernemers te voorzien van het beste advies. Jij bent het aanspreekpunt voor de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en tilt startende collega’s naar een hoger niveau. Kortom als assistent accountant:

 • Heb je zelfstandig contact met ondernemers in het MKB.
 • Ga je zelfstandig financiële rapportages en jaarrekeningen samenstellen.
 • Verzorg je fiscale aangiftes (zoals IB, VPB en BTW).
 • Krijg je kansen om jouw ambities waar te maken en jouw collega’s steunen je hierin.

Bij Flynth adviseurs en accountants, standplaats Ede, werk je samen met circa 15 enthousiaste collega’s bestaande uit assistenten, accountants en (belasting)adviseurs. Onze klanten zijn ondernemers in het MKB, welke zich in zeer diverse sectoren bevinden.


Om kennis te delen, van elkaar te leren en samen te groeien, zijn we veel in contact met verschillende collega’s. Ook in de huidige situatie blijven wij met elkaar in contact via teams, online borrels en events. We werken deels vanuit huis en deels op kantoor. Jouw standplaats is Ede, maar het kan ook voorkomen dat je locatie overschrijdend werkt.


Ga je aan de slag in ons team van assistent accountants dan kom je in een hecht team terecht waar je de kans krijgt te door te groeien tot Accountant. Jouw visies en ideeën worden gewaardeerd en succes wordt elkaar in dit team gegund.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Verder kun je onder meer rekenen op:

 • Een marktconform salaris.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 32 – 40 uur per week voor één jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een premievrij pensioen, reiskostenregeling en een thuiswerkregeling.
 • Start@Flynth, ons onboardings programma tijdens je eerste jaar bij Flynth met trainingen en bijeenkomsten.
 • Je eigen vakmentor en performance coach.
 • Een moderne laptop en een telefoon die je ook privé mag gebruiken.

Maar bovenal werk je bij Flynth in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wie zoeken we?

Voor deze functie ben je niet alleen cijfermatig sterk maar ben je ook sociaal en communicatief. Op basis van de opgestelde jaarrekeningen geef je ondernemers advies waar zij beter van worden. Je bouwt dan ook echt een sterke relatie met ze op. Verder heb je voor deze baan:

 • Een afgeronde hbo-opleiding richting Accountancy, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar.
 • Minimaal 4 jaar werkervaring als assistent accountant.

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen? Neem dan contact op met Corporate Recruiter Ytzen Zeilstra. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 27 22 96 68. Neemt Ytzen niet op? 

Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.


Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Job Alert: de nieuwste Flynth vacatures maandelijks in jouw mailbox.

Staat nou net dé Flynth vacature waar jij naar zoekt niet op onze website? Maak dan een Flynth Job Alert aan. Hiermee ben jij als eerste op de hoogte van onze nieuwe vacatures.