Vacature details

Vacature details


 

Stagiair Secretarieel Medewerker / Receptie

Afdeling: Studenten
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Deurne

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Deurne een:

Stagiair Secretarieel Medewerker / Receptie

voor 24-32 uur


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf..


Wat doe jij?

Tijdens deze stage ga je kennismaken met de praktijk. Je zal gaan ondersteunen op secretarieel gebied, maar ook bij de receptie. Dit zal je gaan doen onder begeleiding van een ervaren collega.


Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Volg jij een mbo-opleiding richting secretarieel medewerker en ben je op zoek naar een stage plaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Nog even alles op een rij:

  • Intensieve begeleiding
  • volop ontwikkelkansen
  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s
  • goede werk-privébalans


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen naar 06 20031077. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!