Vacature details

Vacature details


 

Controleleider audit

Afdeling: Audit
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Ridderkerk een:

Controleleider Audit

voor 32 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?
Als controleleider audit verzorg je met je collega’s wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, die (mede) gericht zijn op het publiek belang. Daarvoor ga je vaak bij klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je de klant zo beter begrijpt en het beste advies levert. Je stuurt het controleteam aan bij de klanten en bent verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten en zorg je voor de planning, coördinatie en review van controles.

Wat bieden wij jou?

Flynth Audit werkt voor veel mkb-klanten met verschillende typologieën: automotive, bouw en vastgoed, tuinbouw, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovaties als datagedreven werken en het integreren van technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.


Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je zit in de laatste fase van de opleiding tot Register Accountant (RA) of hebt deze onlangs afgerond. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring in de controlepraktijk. Je vindt het belangrijk om waarde toe te voegen voor onze klanten en kwaliteit te leveren. Ook belangrijk: je staat met beide benen op de grond.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • prima salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 32 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop en een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Corporate Recruiter Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!