Vacature details

Vacature details


 

Stagiair Assistent Accountant Food en Retail

Afdeling: Studenten
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Den Bosch

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt vanaf september voor de vestiging Den Bosch een:

Stagiair Assistent Accountant Food en Retail


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?
Je gaat je bezig houden met het uitvoeren van financiële administratie en gaat ondersteunen bij het opstellen van tussentijdse cijfers (FlynthVision).  Ook ga je je ondersteunend bezig houden met het samenstellen van jaarrekeningen. 


Flynth Food & Retail bedient en adviseert (franchise) ondernemers op diverse gebieden zoals aantrekkelijkheid van een vestiging of locatie, nieuwe winkelconcepten en onderscheidend vermogen.  Wij zijn één van de kantoren binnen Flynth die zich richt op een branche-benadering en zich oprecht een specialist mag noemen als het om supermarkten gaat. Onze klanten zijn supermarkt-ondernemers, verspreid over het hele land. 

Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde assistent accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Volg jij een opleiding richting Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde en ben je in de afrondende fase hiervan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Nog even alles op een rij:

  • Intensieve begeleiding
  • volop ontwikkelkansen
  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s
  • goede werk-privébalans


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Merel Wennekes. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 50 06 77 45. Neemt Merel niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!