Vacature details

Vacature details


 

Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Utrecht
Plaats: Utrecht

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Utrecht een:

Assistent Accountant Audit

voor 32/40 uur per week

                                                                                      


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Voor onze nieuwe locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een assistent accountant. Hoe leuk is het om een volgende stap te maken op een nieuwe locatie van Flynth.

Wil je al iets proeven van de sfeer, klik dan op de onderstaande link.

https://www.youtube.com/watch?v=KXGQvY1frso


Wat ga je doen:
Als  assistent accountant audit van onze vestiging Utrecht ben je een belangrijk onderdeel van het controleteam dat controleopdrachten uitvoert bij klanten. Omdat je de dagelijkse controle voor klanten doet, werk je veel bij hen op locatie.


Wat bieden wij jou?

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.


Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Op dit moment studeer je hbo accountancy en ben je inmiddels in het bezit van je Propedeuse. Maar je hebt ook de ambitie om de opleiding tot registeraccountant af te ronden. Als professional ben jij kritisch en heb je een rechte rug. Natuurlijk werk je nauwkeurig, degelijk en hecht je vanuit een maatschappelijke betrokkenheid veel waarde aan kwaliteit. Het spreekt voor zich dat jij over goede sociale vaardigheden beschikt.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • prima salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, leaseauto, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!