Vacature details

Vacature details


 

Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Gelderland
Plaats: Geldermalsen

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Geldermalsen een:

Assistent Accountant

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Gaat jouw bloed ook sneller stromen wanneer je contact hebt met klanten? Dan zit je bij Flynth goed, want als assistent accountant help je bij het verwerken van administraties en is het jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Gevorderd assistent accountants zijn blij met jouw hulp als het gaat over samenstellen van jaarrekeningen en eenvoudige fiscale aangiftes.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Geldermalsen, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je bent in het bezit van een hbo- diploma accountancy. Daarnaast ben jij goed in klantcontacten en zie jij hierin verkoopkansen. Je bent dan ook assertief, communicatief en neemt eigen initiatief.

Als echte teamspeler weet jij goed te schakelen tussen de verschillende vakdisciplines. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 23 67 643 en stel daar je vragen.

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!