Vacature details

Vacature details


 

(Senior) Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Etten-Leur

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?
Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Etten-Leur een:

(Senior) Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen:

Als ervaren belastingadviseur maak je veelal deel uit van een multidisciplinair team.

Jij draagt, met jouw commerciële instelling, actief bij aan de groei van onze klantenportefeuille. Je haalt er veel uitdaging uit om je proactief op te stellen als sparringpartner voor de ondernemer.

Samen met je collega’s bedien je de markt en vorm je een hecht team dat het verschil maakt voor onze klanten. Je hebt rechtstreeks contact met de ondernemer. Geeft fiscaal advies aan klanten en behandeld bezwaarschriften en beroepsprocedures. Daarnaast ben je ondernemend, en ook op regionaal niveau zoek je de samenwerking op met collega-belastingadviseurs.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Etten-Leur, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op universitair niveau. Je hebt ruime relevante werkervaring als belastingadviseur. Je bent accuraat en ambitieus, kritisch en proactief. Je weet je uitstekend schriftelijk uit te drukken. En, niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze klanten.


Nog even alles op een rij:

  • Professioneel, gezellig team in een fijne werkomgeving;
  • volop ontwikkelkansen;
  • goede werk-privébalans;
  • goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een iPhone en een laptop;

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Suzanne Karsten. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 13 60 45 87

Neemt Suzanne niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!