Vacature details

Vacature details


 

(Gevorderd)Assistent Accountant

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Flevoland
Plaats: Dronten

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Dronten een:

(Gevorderd) Assistent Accountant

voor 24-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga je doen:

Als gevorderd assistent accountant bedien jij met name klanten in het mkb en de agrosector. Samen met jouw collega’s onderhoud je het klantcontact. Je verzorgt de financiële administratie van regionale klanten (op kantoor of op locatie) en digitaliseert deze. Daarnaast stel je zelfstandig jaarrekeningen samen en verzorg je de fiscale aangifte (IB en VPB) daarvan. Verder maak je inkomens- en vermogensberekeningen.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Dronten, maar zul je ook wel eens werkzaam zijn in de cluster Urk, Emmeloord en Zeewolde dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Accountancy en minimaal 2 jaar werkervaring. Je bent een betrokken teamspeler die accuraat werk levert en kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines. Daarnaast ben jij goed in klantcontacten en zie jij hierin verkoopkansen. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans.Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-51899179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!