Vacature details

Vacature details


 

Senior BTW specialist

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Kun jij ons en onze cliënten toegevoegde waarde leveren?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Zwolle een:

Senior BTW specialist 6 jaar +

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als BTW specialist maak je deel uit van een brede nationale en internationale BTW adviespraktijk vanuit een multidisciplinair team. Samen met je collega’s vorm je een hecht team dat toegevoegde waarde levert aan onze cliënten. Jij houdt je daarbij bezig met uitdagende BTW vraagstukken, BTW scans, bezwaarschriften en beroepsprocedures. Daarnaast draag jij je steentje bij met het uitbouwen van onze sterk groeiende landelijke BTW adviespraktijk. Als representant van de landelijke BTW groep ben jij in staat snel het vertrouwen van cliënten en collega’s te winnen en ben je naast analytisch sterk, ook pro-actief, creatief, pragmatisch en commercieel vaardig. Je hebt inmiddels binnen de BTW adviespraktijk een succesvol track-record opgebouwd.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons fiscale team in cluster Overijssel op ons kantoor te Zwolle, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale moderne werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze cliënten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau. Daarnaast heb je minimaal 6 jaar relevante BTW werkervaring bij een gerenommeerde adviesorganisatie. Je weet je uitstekend schriftelijk uit te drukken. En niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en je wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze cliënten. Bij voorkeur ben je woonachtig in de ruime omgeving van Zwolle.


Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-51171085. Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!