Vacature details

Vacature details


 

Adviseur Accountancy

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Flevoland
Plaats: Urk

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Urk een:

Adviseur Accountancy

voor 32-40 uur per week.


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als adviseur ben je aanspreekpunt voor bestaande klanten en nieuwe klanten in de omgeving van Urk, maar ook in Emmeloord en Dronten in de mkb sector. Je adviseert en begeleidt onze klanten, waarbij je hen regelmatig bezoekt en aanstuurt op basis van actuele cijfers. Ook zorg je ervoor dat je klantenportefeuille groeit.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Urk, dan kom je te werken in een leuk team met een diversiteit aan disciplines. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Het beste advies voor onze klanten

Gaat jouw hart sneller kloppen als je voor mkb ondernemers mag werken? Flynth heeft een groot marktaandeel in de mkb sector, maar wil uiteraard groeien. Vind jij het leuk om naast een bestaande portefeuille ook nieuwe klanten binnen te halen? Met jouw accountancy achtergrond ga je samen met de fiscalist, subsidieadviseur, juridisch adviseur of één van onze andere experts het beste advies uitbrengen aan ondernemers.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de accountancy of bedrijfseconomie. Relevante werkervaring in de accountancybranche is een vereiste. Je hebt een zakelijk netwerk en ga je acquisitie niet uit de weg. Je denkt vanuit het perspectief van de ondernemer en verdiept je in de lokale markt, bijvoorbeeld door regionale bijeenkomsten te bezoeken. Jij bent een echte teamspeler, die graag met anderen samenwerkt. Kortom wij zoeken een enthousiast en energiek persoon die deze uitdaging wilt aangaan!


Nog even alles op een rij:

  • professionele organisatie met veel expertise;
  • volop ontwikkelkansen;
  • goede werk-privébalans;
  • goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een leaseauto of mobiliteitsplan, 32 vakantiedagen, een iPhone en een laptop;
  • een ambitieus en leuk team.

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-51171085. Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 2367643 en stel daar je vragen.