Vacature details

Vacature details


 

Juridisch Adviseur

Afdeling: Juridisch Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle/ Raalte

Omschrijving

                                                                MAAK JIJ HET VERSCHIL?

                         Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de regio Noordoost (Zwolle / Raalte) een:

                                                                       Juridisch Adviseur

                                                                   voor 32/40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.
 

Wat doe je?

Als juridisch adviseur, die ervaring heeft in de agrarische sector, ben je een belangrijke sparringpartner voor ondernemers én voor de bedrijfsadviseurs en fiscaal adviseurs die hen bijstaan. Je stelt maatschaps- en samenwerkingsovereenkomsten op of beoordeelt deze. Verder ben je het aanspreekpunt voor zaken met betrekking tot productie- en fosfaatrechten, pacht en alle overige juridisch-agrarische aandachtsgebieden. Daarnaast beoordeel je bedrijfsstructuren en richt je deze in. Hiervoor stel je alle mogelijke overeenkomsten op. Verder ben je betrokken bij bedrijfsoverdrachten: in dit kader stel je overeenkomsten op of beoordeelt deze.
 

Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Zwolle/Raalte, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid en minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt ervaring in/met de agrarische sector/dienstverlening. Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler.

 

Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

 

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems.Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 1345 7482. Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!