Vacature details

Vacature details


 

Senior Juridisch Adviseur

Afdeling: Juridisch Advies
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

                                                                  MAAK JIJ HET VERSCHIL?

                                    Flynth adviseurs en accountants zoekt voor onze vestiging Zwolle een:

                                                                    Senior Juridisch Adviseur

                                                                   voor 32 tot 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe je?

Als juridisch adviseur ben je een belangrijke sparringpartner voor ondernemers én voor de bedrijfsadviseurs en fiscaal adviseurs die hen bijstaan. Je adviseert ondernemers op alle mogelijke (civiel)juridische terreinen. Je wordt lid van het Flynth Expertise Team in Zwolle. Hier wordt een klant bediend door een multidisciplinair team vanuit alle verschillende disciplines. Je stelt samenwerkingsovereenkomsten, algemene voorwaarden en allerhande overige overeenkomsten op en beoordeelt deze. Daarnaast beoordeel je bedrijfsstructuren en richt je deze in. Hiervoor stel je alle overeenkomsten op. Verder ben je betrokken bij bedrijfsoverdrachten: ook hier stel je overeenkomsten op en beoordeelt deze en ben je betrokken bij mogelijke Due Diligence trajecten. Andere juridische werkzaamheden zijn ook mogelijk, maar dat is afhankelijk van je kennisgebieden, ervaring en wensen.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Zwolle, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid (bij voorkeur Master Ondernemingsrecht) en minimaal 9 jaar relevante werkervaring.

Je bent niet alleen analytisch sterk, maar staat ook commercieel goed je mannetje. Je ziet kansen en bent klantgericht en bovendien een echte teamspeler.


Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 13 45 74 82. Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!