Vacature details

Vacature details


 

Secretarieel Medewerker

Afdeling: Ondersteuning
Provincie: Flevoland
Plaats: Emmeloord

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Emmeloord een:

Secretarieel Medewerker

voor 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als secretarieel medewerker in Emmeloord ben jij hét visitekaartje van de vestiging. Je ontvangt onze klanten, maar ook de collega's. Je verzorgt zelfstandig de binnenkomende en uitgaande post en ondersteunt waar nodig collega's bij werkzaamheden. Wat ook een belangrijk onderdeel van je werk is, is het verwerken van eenvoudige jaarrekeningen.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Kom je bij ons team in Urk- Emmeloord, dan krijg je verantwoordelijk werk met inhoud. Naast een prima salaris bieden wij je uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding secretarieel medewerker en hebt enige werkervaring. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een goed gevoel voor klantcontact. Je kan goed zelfstandig werken en bent pro-actief. En natuurlijk ben jij gestructureerd, accuraat, en representatief.

Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met inhoud
  • goede werk-privébalans
  • prima salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en solliciteer via de sollicitatiebutton!


Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.