Vacature details

Vacature details


 

Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Ridderkerk

Omschrijving

                                                                               MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Ridderkerk een:

Assistent Accountant Audit

voor 32 tot 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?


Als assistent accountant audit van onze vestiging Ridderkerk ben je een belangrijk onderdeel van het controleteam dat controleopdrachten uitvoert bij klanten veelal bij hen op locatie.Wat bieden wij jou?

Flynth Audit werkt voor veel mkb-klanten met verschillende typologieën: automotive, bouw en vastgoed, tuinbouw, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovaties als datagedreven werken en het integreren van technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.


Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie.


Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?


Op dit moment studeer je hbo accountancy en ben je inmiddels in het bezit van je Propedeuse. Maar je hebt ook de ambitie om de opleiding tot registeraccountant af te ronden. Als professional ben jij kritisch en heb je een rechte rug. Natuurlijk werk je nauwkeurig, degelijk en hecht je vanuit een maatschappelijke betrokkenheid veel waarde aan kwaliteit. Het spreekt voor zich dat jij over goede sociale vaardigheden beschikt.Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • prima salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling, 30 vakantiedagen, Flynth MINI leaseauto, een iPhone en een laptop en een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 85 99.Neemt Jose niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!