Vacature details


 

Salarisadministrateur

Afdeling: Arbeidszaken
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

                                           Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het looncluster in Almelo een:

Salarisadministrateur

voor 32- 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als salarisadministrateur verzorg jij de salarisadministratie van uiteenlopende klanten. Je bent vraagbaak voor klanten en collega’s binnen het brede spectrum van de personeels- en salarisadministratie. Als er dus veranderingen in wetgeving of cao zijn en deze gevolgen hebben voor ondernemers, bespreek jij deze meteen met jouw klanten. Ook onderhoud je contacten met uitvoerende instanties, belastingdienst en verzekeraars.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Kom je bij ons team in Almelo, dan krijg je verantwoordelijk werk met inhoud. Ook ga je ingezet worden voor onze vestigingen in Groenlo en Emmen. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en minimaal 4 jaar werkervaring. Het is een pre als je de Vakopleiding Payroll Services (VPS) hebt afgerond, maar heb je dat niet, dan kan dit alsnog kort nadat je in dienst bent getreden. Jij bent een echte teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende disciplines, die zelfstandig kan werken en bovendien communicatief sterk is. Natuurlijk ben jij gestructureerd en accuraat.


Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met inhoud
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 13 45 74 82. Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!