Vacature details


 

Senior Medewerker ICT

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving


MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor het Servicekantoor een:

Senior Medewerker ICT

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe je?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en het optimaal functioneren van verschillende applicaties in het ICT landschap van Flynth. Denk hierbij aan boekhoudpakketten, financiële rapportagesystemen, portals, HRM systemen en de koppelingen tussen deze applicaties. Je bent hierbij vaak de intermediair tussen gebruikersgroep, ICT en externe partij. Je wordt onderdeel van één van de beheerteams (ca. 8 medewerkers) binnen afdeling ICT en rapporteert aan het leiderschap van ICT.

Wat bieden wij jou?

Als medewerker ICT heb je verantwoordelijk werk waarbij je veel contact hebt met de gebruikers van ICT-applicaties. Je krijgt volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Flynth zet sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je bij ons aan de slag, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

  Vereisten

  Wat bied jij ons?

  Jij hebt een hbo- werk- en denkniveau en ruime ervaring als applicatiebeheerder of functioneel beheerder, het liefst in een financiële omgeving. Bij voorkeur heb je ervaring met financiële pakketten zoals Accountview of Twinfield. Je bent helemaal op de hoogte van moderne methoden en technieken op het gebied van informatieanalyse en administratieve organisatie. Datzelfde geldt voor geautomatiseerde tools voor rapportage en analyse. Je hebt ervaring met het testen van systemen en kunt werken met BISL, ASL of ITIL of met Agile werkwijzes. Veranderingsbereid is belangrijk gezien de vele ambities van Flynth op het gebied van ICT. Daarnaast heb je analytisch inzicht, bent communicatief vaardig, klantgericht en leergierig. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.


  Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s. In principe is jouw standplaats Arnhem, waarbij wel de mogelijkheid bestaat flexibel te werken vanuit andere locaties.

  Geïnteresseerd? 

  Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met corporate recruiter Suzanne Karsten. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-13 60 45 87. Neemt Suzanne niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!