Vacature details


 

Projectmanager

Afdeling: Staf afdelingen
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de afdeling PPM een:

Projectmanager

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega's en een glimlach toveren op het gezicht van je klanten. Dan zit je goed bij Flynth!


Wat ga je doen?

Als projectmanager ga je aan de slag in het team project- en portfoliomanagement. Dit bestaat uit een programma- en portfoliomanager, projectmanagers, projectmanagement ondersteuning en projectleiders uit de business. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en leiden van projecten op het gebied van business en IT. Hierbij kun je denken aan systeemimplementaties, procesinrichting en -verbetering, digitaliseringsprojecten, infrastructuurprojecten en IT-rationalisatietrajecten. Je bewaakt de voortgang, de doorlooptijd, de kwaliteit en het budget van de projecten en je rapporteert aan de programma -en portfoliomanager. Je werkt landelijk, waarbij de meetings voornamelijk in Arnhem plaatsvinden. Wij bouwen aan onze toekomst met als stip aan de horizon een projectmanagementorganisatie. Help jij Flynth mee naar een hoger level te brengen?


Wat bieden wij jou?

Bij Flynth geven wij je de vrijheid om de invulling van je rol zo goed mogelijk vorm te geven en dat is een uitdaging in een sterk veranderende omgeving. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in, dan kom je te werken in een hecht en divers team met korte lijnen en een open cultuur. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Als (technisch) project- of verandermanager heb jij bij voorkeur een afgeronde hbo- of universitaire opleiding Technische Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica en minstens 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je staat graag met de voeten in klei en denkt mee over de invulling van je rol. Verder ben je in staat om grote en kleine projecten van idee tot aan realisatie volledig te managen. Dit doe je uiteraard samen met een team van collega's waarin de lijntjes kort zijn.

Je hebt affiniteit met het werken op het snijvlak van business en IT en ervaring met het aansturen van ontwikkelaars en leveranciers en met het werken volgens projectmanagementmethodieken zoals Prince2 en Agile. Je bent helemaal op de hoogte van de laatste trends op het gebied van ICT- en online ontwikkelingen (API’s, datamanagement, data-integratie) en hebt workshops gegeven en sessies begeleid.

Als projectmanager weet jij mensen te motiveren, beschik je over een flinke dosis overtuigingskracht en ben je initiatiefrijk. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, waardoor jij kunt schakelen tussen alle niveaus binnen onze organisatie.


Nog even alles op een rij:

  • hecht team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling,  32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Suzanne Karsten. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06-13604587. Neemt Suzanne Karsten niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 76 43 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!

Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.