Vacature details


 

Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Drenthe
Plaats: Assen/ Emmen

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Assen/ Emmen een:

Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als belastingadviseur maak je veelal deel uit van een multidisciplinair team. Samen met je collega’s bedien je de markt en vorm je een hecht team dat het verschil maakt voor onze klanten. Je hebt rechtstreeks contact met de ondernemer. Geeft fiscaal advies aan klanten en behandeld bezwaarschriften en beroepsprocedures. Daarnaast ben je ondernemend, en ook op regionaal niveau zoek je de samenwerking op met collega-belastingadviseurs


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Assen/ Emmen, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en bent creatief. Je weet je uitstekend schriftelijk uit te drukken. En, niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze klanten.


Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Milou Willems. Dit kan door te bellen of whatsappen naar  06 13 45 74 82 Neemt Milou niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton! Acquisitie wordt voor deze vacature niet op prijs gesteld.