My Flynth

Vacature details


 

Assistent Accountant Franchise

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Rotterdam een:

Gevorderd Assistent Accountant Franchise

voor 24-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als gevorderd assistent accountant voor onze vestiging in Rotterdam bedien jij klanten in de franchise-sector. Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen, verzorgt je de fiscale aangifte Vennootschapsbelasting, Inkomstenbelasting en BTW en je hebt regelmatig klantencontact.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons accountancyteam in Rotterdam, dan kom je in een professioneel en betrokken team waarmee je samen de verantwoordelijkheid draagt om kwaliteit te leveren. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Accountancy/ SPD en minimaal 3 jaar werkervaring. Je bent een leergierige, betrokken teamspeler die accuraat werk levert en kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines. Daarnaast ben jij goed in klantcontacten en zie jij hierin verkoopkansen. Je maakt graag het verschil voor klanten, de maatschappij én voor jezelf.


Nog even alles op een rij:

  • volop ontwikkelkansen
  • evenwichtige werk-privébalans
  • goed salaris
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een IPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar

06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen.

Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!