My Flynth

Vacature details


 

Stagiair HRM

Afdeling: Studenten
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor Arnhem een:

Stagiair HRM
vanaf februari 2020 


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als stagiair HRM kan jij het verschil maken binnen ons team! Ons HRM-team bestaat uit de afdeling HRM Servicecenter en Recruitment.

Bij Recruitment houd jij je bezig met het opstellen van vacatureteksten en zet je hiervoor de meest geschikte wervingskanalen in. Zo ga je actief op zoek naar geschikte kandidaten via LinkedIn en benader je hen ook. Vervolgens maak jij de eerste selectie van de binnengekomen cv's. De vacatures voor stagiairs vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Hiervoor schakel je veel met alle vestigingsdirecteuren door het hele land. 

Daarnaast heb je ook nog diverse HR-taken, zoals het plannen van afspraken, het bijwonen van overleggen en het beantwoorden van diverse HR-vragen. 

Tot slot bied je ondersteuning bij projecten zoals campusrecruitment, arbeidsmarktcommunicatie, onboarding en online assessments die onderdeel zijn van team HRM en Recruitment. 


Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde recruiter zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je bent hbo-student in de richting van Human Resource Management of soortgelijke opleiding. Je bent communicatief sterk, proactief en flexibel. Ga jij ergens echt voor en wil jij jezelf graag ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Nog even alles op een rij:

  • intensieve begeleiding
  • volop ontwikkelkansen
  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s
  • goede werk-privébalans
  • leuke stagevergoeding

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met onze huidige stagiair Britt Euwema. Dit kan door te bellen naar 088-2367643. Neemt Britt niet op? Stuur dan een mailtje naar recruitment@flynth.nl. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!