My Flynth

Vacature details


 

Aankomend Bedrijfsadviseur

Afdeling: Bedrijfsadvies MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat ga jij doen?

Je hebt sterke analytische- en adviesvaardigheden, hebt affiniteit met winkels, bent van nature nieuwsgierig, en vindt het leuk om met cijfers aan de slag te gaan. Het werk is afwisselend en vraagt om regelmatige bezoeken aan winkelgebieden in heel Nederland en het doen van onderzoek en uitwerking op kantoor.  

Bedrijfskundig advies komt van pas in alle fasen van een onderneming en is onder andere gericht  op strategie, bedrijfsvoering, bedrijfsverkoop-, aankoop, -overdracht, financieringen, financieel management, en personeelszaken.


Als bedrijfskundig adviseur bij Flynth ben je nauw betrokken bij de begeleiding van startende en bestaande ondernemers. Daarbij voorzien we ondernemers in advies om te komen tot weloverwogen investeringskeuzes. Deze ondernemers zijn voornamelijk actief in de food en retail branches en zijn zelfstandig of maken onderdeel uit van een franchiseformule.


Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Ontwikkelen van bedrijfsstrategieën
 • In kaart brengen en beoordelen van marktgebieden
 • Omzetprognoses vaststellen en haalbaarheid beoordelen
 • Samenstellen van exploitatie- en verdienmodellen
 • Samenwerking met franchiseorganisaties en externe partijen
 • Bespreking met ondernemers en opdrachtgevers


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Zwolle, dan kom je in een professionele organisatie met veel expertise. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekend secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde wo-opleiding bedrijfskunde of bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Jij bent een echte teamspeler, die graag met anderen samenwerkt. Ook heb jij een goed gevoel voor klantcontact en zoek je actief naar nieuwe uitdagingen. Je hebt ca. 1 jaar ervaring opgedaan in een detailhandel omgeving. Tenslotte, jij bent cijfermatig goed onderlegd. 


Nog even alles op een rij:

 • professionele organisatie met veel expertise
 • volop ontwikkelkansen
 • goede werk-privébalans
 • goed salaris
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, een leaseauto of mobiliteitsplan, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop
 • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Martijn Sitsen. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 25 65 72 87. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!