My Flynth

Vacature details


 

Aankomend Bedrijfsadviseur

Afdeling: Bedrijfsadvies MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Zwolle een:

Aankomend Bedrijfsadviseur 

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Je hebt sterke analytische- en adviesvaardigheden, hebt affiniteit met winkels, bent van nature nieuwsgierig, en vindt het leuk om met cijfers aan de slag te gaan. Het werk is afwisselend en vraagt om regelmatige bezoeken aan winkelgebieden in heel Nederland en het doen van onderzoek en uitwerking op kantoor.

Bedrijfskundig advies komt van pas in alle fasen van een onderneming en is onder andere gericht op strategie, bedrijfsvoering, bedrijfsverkoop-, aankoop, -overdracht, financieringen, financieel management, en personeelszaken.


Als bedrijfskundig adviseur bij Flynth ben je nauw betrokken bij de begeleiding van startende en bestaande ondernemers. Daarbij voorzien we ondernemers in advies om te komen tot weloverwogen investeringskeuzes. Deze ondernemers zijn voornamelijk actief in de food en retail branches en zijn zelfstandig of maken onderdeel uit van een franchiseformule.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Zwolle, dan kom je in een professionele organisatie met veel expertise. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding in de bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar en je hebt minimaal 1 jaar werkervaring opgedaan in de detailhandel. De regio Zwolle is jou welbekend en je hebt hier dan ook een zakelijk netwerk opgebouwd. Je denkt vanuit het perspectief van de ondernemer en verdiept je in de lokale markt, bijvoorbeeld door regionale bijeenkomsten te bezoeken. Jij bent een echte teamspeler, die graag met anderen samenwerkt. Ook heb jij een goed gevoel voor klantcontact en zoek je actief naar nieuwe uitdagingen.

Nog even alles op een rij:

  • professionele organisatie met veel expertise
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, een iPhone en een laptop
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Phylicia Akkermans. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!