My Flynth

Vacature details


 

Salarisadministrateur

Afdeling: Arbeidszaken
Provincie: Utrecht
Plaats: Woerden

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Woerden een:

Salarisadministrateur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als salarisadministrateur verzorg jij de salarisadministratie van uiteenlopende klanten. Ook het digitaliseren van dossiers en het opschonen van het digitale systeem in het kader van de AVG horen hier bij. Daarnaast ondersteun je je collega’s bij de verwerking van loonadministraties, zodat zij meer tijd kunnen vrijmaken voor advisering.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Kom je bij ons team in Woerden, dan krijg je verantwoordelijk werk met inhoud. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding HRM. Daarnaast ben je in het bezit van in het praktijkdiploma loonadministratie en heb je bij voorkeur een VPS-opleiding gevolgd. Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring, vanaf 32 uur per week beschikbaar, je kunt zelfstandig werken en bent communicatief sterk. Vanzelfsprekend ben jij gestructureerd en accuraat.


Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met inhoud
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!