My Flynth

Vacature details


 

Tekenbevoegd Accountant MKB

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Friesland
Plaats: Joure

Omschrijving

Wil jij als Accountant écht iets betekenen voor ondernemers? Heb jij daarnaast leidinggevende ambities, dan is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent!


Voor onze vestiging in Joure zijn wij op zoek naar een Tekenbevoegd Accountant MKB.

 

Zo kan je dag eruitzien:

Je heb veel direct contact met klanten. Je ondersteunt klanten bij hun accountancywerkzaamheden, waar nodig met maatwerk. Je neemt het initiatief om met een aantal collega’s inhoudelijk naar een case te kijken en bewust kennis te delen. Je coacht en geeft leiding aan assistent accountants in opleiding tot accountant die in je team zitten.

Gaandeweg zorg je dat je vertrouwd raakt met de producten en de diensten van Flynth en je breidt intern en extern je netwerk uit. In het unieke samenspel met de adviseur bewerk je de markt, waarbij ieder de specifieke vaardigheden inzet.

 

Waarom Flynth?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, een leaseauto of een mobiliteitsplan, 32 vrije dagen, een iPhone, een laptop en de mogelijkheid (als het nodig is) om thuis te werken.

Afhankelijk van je ambities, krijg je de gelegenheid om je verder te ontwikkelen en mogen wij je een studiekostenregeling aanbieden.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. Wat we minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

 

Vereisten

Wat bied jij ons?

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting accountancy met tekenbevoegdheid;
  • Een enthousiaste pro-actieve houding, zodat je klaar bent om te starten;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring is prettig om de functie goed te kunnen uitoefenen;
  • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Communicatieve vaardigheden zijn van belang voor onze (potentiële) klanten;
  • Leidinggevende competenties en vaardigheden.

Flynth is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als Accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. 

In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden. De ruim 1500 collega's dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: Gewoon de Beste zijn. Dit doen wij vanuit 3 kernwaarden: Werkmakerschap, Flynth&Co en Kwaliteitsmarktleiderschap.

 

Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Viviënne van Kesteren. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 50 62 31 80. Neemt Viviënne niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.