My Flynth

Vacature details


 

Salarisadministrateur

Afdeling: Arbeidszaken
Provincie: Noord-Holland
Plaats: Amstelveen

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Amstelveen een:

Salarisadministrateur

voor 40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als salarisadministrateur verzorg jij de salarisadministratie van uiteenlopende klanten. Je bent vraagbaak voor klanten en collega’s binnen het brede spectrum van de personeels- en salarisadministratie. Als er dus veranderingen in wetgeving of cao zijn en deze gevolgen hebben voor ondernemers, bespreek jij deze meteen met jouw klanten. Ook onderhoud je contacten met uitvoerende instanties, belastingdienst en verzekeraars.  Op termijn kan jij ook een coördinerende functie invullen, waarbij planning en aansturing van de salarisadministrateurs onderdeel van je takenpakket is.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Kom je bij ons team in Amstelveen, dan krijg je verantwoordelijk werk met inhoud. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde mbo-opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL). Het is een pre als je de Vakopleiding Payroll Services (VPS) hebt afgerond, maar heb je dat niet, dan kan dit alsnog kort nadat je in dienst bent getreden. Je hebt relevante werkervaring in de accountancybranche. Jij bent een echte teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende disciplines, die zelfstandig kan werken en bovendien communicatief sterk is. Natuurlijk ben jij gestructureerd en accuraat.


Nog even alles op een rij:

  • verantwoordelijk werk met inhoud
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s


Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met José Cats. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 5000 8599. Neemt José niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!