My Flynth

Vacature details


 

Externe Accountant

Afdeling: Audit
Provincie: Flevoland
Plaats: Almere

Omschrijving

Neem jij de eindverantwoordelijkheid op je voor controles bij middelgrote en grote ondernemingen die nationaal en/of internationaal actief zijn?

En wil je tegelijk een commerciële bijdrage leveren aan de verdere groei van een kwalitatief hoogstaande accountantspraktijk bij een top 6  kantoor? Flynth Almere is op zoek naar een Externe Accountant.

 

Je komt te werken op een kantoor met collega's met verschillende disciplines. Een professioneel team die elkaar opzoekt in de samenwerking.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. We verwachten niet dat je als Externe Accountant 60 uur per week werkt. Dat doen we bij Flynth binnen normale werktijden!


Wat verwachten we dan wel van jou?

Je hebt de taak om de controleopdracht in goede banen te leiden. Je onderhoudt contact met je klantengroep, plant controles in, denkt na over een efficiënte uitvoering en zorgt ervoor dat de uitvoering volgens planning verloopt. Je draagt vaktechnische verantwoordelijkheid voor de opdrachten. 


Invloed en ruimte om jezelf te ontwikkelen 

Je werkt met relatief kleine teams, de lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Je opereert binnen een overzichtelijke organisatie waardoor je als Externe Accountant makkelijk kan schakelen met collega's. Je krijgt bij Flynth bovendien volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Bij Flynth weten we dat je je wilt ontwikkelen en daarom begeleiding en vrijheid voor jou belangrijk zijn. We waarderen eigen initiatief en eigen inbreng. Tegelijkertijd beseffen we dat jouw hobby’s en privé leven ook belangrijk blijven.

Vereisten

Profiel Externe Accountant

  • Je bent een registeraccountant (RA) met minimaal 12 jaar ervaring in de controlepraktijk;
  • Je hebt werkervaring in de controlepraktijk;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
  • Je bent in staat om collega’s te enthousiasmeren en motiveren;
  • Je bent deskundig, klantgericht, beschikt over commercieel vermogen;
  • Je bent een positief kritische professional;
  • Je staat met beide benen op de grond;
  • Je hebt en onderhoud een netwerk in de omgeving van Almere.

Flynth Audit

Flynth Audit is een ambitieuze organisatie met een informele cultuur die hard aan de weg timmert. Een typische Flynth Audit professional is gericht op samenwerking, resultaatgericht, heeft een positief kritische instelling en een rechte rug met focus op kwaliteit.


Meer informatie of solliciteren?

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Marlon Koeman.

Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 15 95 12 15 . Neemt Marlon niet op? 

Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 . 

Of solliciteer direct via de solliciteer button. 


 #LI-JC1