My Flynth

Vacature details


 

Externe Accountant

Afdeling: Audit
Provincie: Zuid-Holland
Plaats: Rotterdam

Omschrijving

Neem jij de eindverantwoordelijkheid op je voor controles bij middelgrote en grote ondernemingen die nationaal en/of internationaal actief zijn?

En wil je tegelijk een commerciële bijdrage leveren aan de verdere groei van een kwalitatief hoogstaande accountantspraktijk bij een top 6  kantoor? Sinds kort heeft Flynth een vestiging geopend aan de Boompjes in Rotterdam. Wij zoeken een Externe Accountant met ambitie die samen met ons de Rotterdamse ondernemers met de Rotterdamse mentaliteit (niet lullen maar poetsen) van dienst willen zijn. Het audit team van Flynth Rotterdam werkt nauw samen met de collega’s binnen het cluster Rotterdam/Ridderkerk.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. We verwachten niet dat je als Externe Accountant 60 uur per week werkt. Dat doen we bij Flynth binnen normale werktijden!

Je bent als tekeningsbevoegd accountant eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van wettelijke controles waarbij je collega’s aanstuurt en begeleidt bij hun werkzaamheden. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Behalve dat jouw inbreng van grote waarde is voor de kwaliteit van onze dienstverlening, lever je ook een belangrijke bijdrage aan de groei van onze controlepraktijk. Je mobiliseert je netwerk en wordt in Rotterdam één van de gezichten van Flynth. Ook kennisoverdracht aan je collega’s en het acquireren van nieuwe klanten behoort tot jouw pakket. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving.

 

Invloed en ruimte om jezelf te ontwikkelen

Je werkt met relatief kleine teams, de lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Je opereert  binnen een overzichtelijke organisatie waardoor je als Externe Accountant makkelijk kan schakelen met collega's. Je krijgt bij Flynth bovendien volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Bij Flynth weten we dat je je wilt ontwikkelen en daarom begeleiding en vrijheid voor jou belangrijk zijn. We waarderen eigen initiatief en eigen inbreng. Tegelijkertijd beseffen we dat jouw hobby’s en privé leven ook belangrijk blijven.

Vereisten

Profiel Externe Accountant

  • je bent een registeraccountant (RA) met minimaal 12 jaar ervaring in de controlepraktijk;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
  • je bent in staat om collega’s te enthousiasmeren en motiveren;
  • je bent deskundig, klantgericht, beschikt over commercieel vermogen;
  • je hebt en onderhoud een netwerk in Rotterdam.

Flynth Audit

Flynth Audit is een jonge, ambitieuze organisatie met een informele cultuur die hard aan de weg timmert. Een typische Flynth Audit professional is ondernemend, gericht op samenwerking, resultaatgericht, heeft een positief kritische instelling en een rechte rug met focus op kwaliteit.


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Martijn Sitsen.

Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 25 65 72 87 Neemt Martijn niet op? 

Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 . 

Of solliciteer direct via de solliciteer button.