My Flynth

Vacature details


 

Subsidieadviseur

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Friesland
Plaats: Joure

Omschrijving

Zoek jij een baan waar je veel bij klanten komt? Waar je een sparringspartner voor bent als het gaat om het ontdekken, ontwikkelen, verzilveren en adviseren van en over nieuwe subsidiemogelijkheden? Zoek jij een functie waar je daadwerkelijk jouw klanten verder helpt? Vind je het ook leuk om je inhoudelijk te verdiepen in alle ontwikkelingen binnen het MKB en de agrarische sector (bijvoorbeeld bloembollen en akkerbouw)? 

 

Flynth Joure is op zoek naar een Subsidieadviseur!


Flynth biedt jou een werkweek van minimaal 24 uur, een hecht en dynamisch team, mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Flynth en een arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een mooie pensioenregeling, mobiliteits-/leaseregeling, laptop en iPhone. 


Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert.  Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.


 

Werkzaamheden

 • Ondersteunen van bedrijven bij hun ontwikkeling door hen te adviseren;
 • Onderzoeken van nieuwe (internationale) subsidiemogelijkheden voor de klant;
 • Pro-actief de markt benaderen;
 • Samenwerking opzoeken met collega's uit diverse disciplines;
 • Implementeren van de subsidieaanvragen voor de klant.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde hbo-of universitaire opleiding;
 • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring;
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
 • Analytisch vermogen, creatief, commercieel en ondernemend;
 • Je bent klantgericht en bent makkelijk in het leggen van contacten;
 • Je hebt bij voorkeur interesse in bijvoorbeeld internationale subsidies, energievraagstukken, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen.

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze a.i Corporate Recruiter Viviënne van Kesteren.

Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 50 62 23 180 Neemt Viviënne niet op? 

Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 . 

Of solliciteer direct via de solliciteer button.