My Flynth

Vacature details


 

Subsidieadviseur

Afdeling: Subsidie Advies
Provincie: Groningen
Plaats: Assen

Omschrijving

Wil jij ondernemers helpen bij het realiseren van hun groeiplannen waaronder het daadwerkelijk waarmaken van innovatie en duurzame plannen?  Vind je het daarnaast leuk om je inhoudelijk te verdiepen in alle ontwikkelingen binnen het MKB en de agrarische sector (bijvoorbeeld bloembollen en akkerbouw)? Je hebt daarnaast een nauwe samenwerking met je collega's van verschillende disciplines zoals bijvoorbeeld accountancy en fiscaal.

 

Flynth biedt jou een werkweek van minimaal 24 uur, een hecht en dynamisch team, mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen Flynth en een arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een mooie pensioenregeling, mobiliteits-/leaseregeling, laptop en iPhone. 

 

Werkzaamheden:

  • Ondersteunen van ondernemers bij hun ontwikkeling door hen te adviseren;
  • Onderzoeken van nieuwe (internationale) subsidiemogelijkheden voor de klant;
  • Samenwerking opzoeken met collega's uit diverse disciplines;
  • Implementeren van de subsidieaanvragen voor de klant.

Vereisten

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde hbo of universitaire opleiding;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent klantgericht en bent makkelijk in het leggen van contacten;
  • Je hebt bij voorkeur interesse in bijvoorbeeld internationale subsidies, energievraagstukken, duurzaamheid en technologische ontwikkelingen.

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin je je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.

 

Zo’n baan vind je bij Flynth. Je vindt bij ons de aanpak en ambitie van een groot kantoor én we bieden de cultuur en persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Met 1500 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter a.i. Viviënne van Kesteren. Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 50 62 31 80. Neemt Viviënne niet op? Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 .

Of solliciteer direct via de solliciteer button.