My Flynth

Vacature details


 

Accountant AA

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Noord-Brabant
Plaats: Deurne

Omschrijving

Flynth Deurne zoekt een Accountant AA:

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een Accountant die graag wil bijdragen aan de groei van de vestiging. Je portefeuille zal met name bestaan uit MKB klanten. Ben jij de adviseur die graag het gesprek aangaat met onze klanten? 


Flynth Deurne is een jong en dynamisch team van 25 collega's, dat met passie en humor het beste resultaat wil neerzetten. Naast een goede sfeer biedt Flynth ook een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop en iPhone, een goede pensioenregeling en vinden wij jouw werk/privé balans net zo belangrijk als jij dat zelf vindt. Daarnaast hebben wij een goede mobiliteits/leaseregeling.


Werkzaamheden

  • onderhouden en uitbouwen van de klantenportefeuille;
  • reviewen en bespreken van jaarrekeningen en advies geven voor de toekomst van de ondernemer;
  • zorgen voor vaktechnisch juiste cijfers;
  • begeleiden en coachen assistent accountants;

Vereisten

Profiel Accountant

  • afgestudeerd AA-accountant;
  • je bent minimaal 28 tot 40 uur beschikbaar;
  • je bent communicatief, commercieel en beschikt over een analytisch vermogen;
  • een teamspeler die kan schakelen tussen de verschillende vakdisciplines;
  • gevoel voor klantcontact en verkoopkansen.


Wie is Flynth?

Flynth adviseurs en accountants stimuleert ondernemers en haar werknemers om het maximale uit zichzelf te halen. We voorzien onze klanten tijdig van relevante cijfers, geven advies en verlenen zekerheid op basis van de laatste inzichten vanuit de markt en wet- en regelgeving. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen. Flynth. Pal naast u.Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel onze Corporate Recruiter Martijn Sitsen op 06 25 65 72 87. Neemt Martijn niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer: 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.