My Flynth

Vacature details


 

Assistent Accountant (en wil starten of is gestart met de opleiding AA)

Afdeling: Accountancy MKB
Provincie: Overijssel
Plaats: Almelo

Omschrijving

Flynth Twente (met vestigingen in Almelo, Haaksbergen, Oldenzaal en Ootmarsum) is op zoek naar Assistent Accountants die willen starten of net zijn gestart met de AA opleiding.

 

Ben jij een assistent die veel verder wil gaan dan het “verwerken van papieren” én wilt werken met vooraanstaande ICT middelen om administraties te verwerken, de jaarrekening en aangiften samen te stellen? Ben jij op zoek naar uitdagende klanten en een werkwijze die volledig gericht is op het signaleren van advieskansen in plaats van het verwerken van de administratie? Heb jij ambitie om door te groeien tot accountant én adviseur? Dan is deze functie wat voor jou!

 

Het unieke aan ons kantoor is dat zowel de klant als de kwaliteit voorop staat, je deel uitmaakt van een team met enorm veel ervaring én je uiteraard de nodige vrijheid geniet. De grote diversiteit aan klanten biedt jou iedere dag nieuwe uitdagingen. Wat wij minsten zo belangrijk vinden, is dat jij jezelf voortdurend blijft ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Wij bieden jou een baan met verantwoordelijkheden, ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden waarvan jij de richting bepaalt met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een laptop, iPhone, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling. Omdat wij zoveel mogelijk digitaal werken en communiceren, is gedeeltelijk thuis werken uiteraard een optie. 

 

Wil jij een belangrijk aanspreekpunt zijn voor ondernemers en collega's? Wil jij jezelf ontwikkelen als een echte financial en heb je ambitie om Accountant te worden? Kom dan het team in Almelo versterken als Assistent Accountant! Uiteraard vergoeden wij de opleidingskosten volledig.


Werkzaamheden:

 • verzorgen van (financiële) administraties van jouw klanten (op kantoor of locatie);
 • klanten adviseren ten aanzien van de administraties;
 • samenstellen van jaarrekeningen;
 • opstellen van aangiften (inkomsten- en vennootschapsbelasting);
 • onderhouden van contact met de ondernemer;
 • ad hoc oppakken van werkzaamheden, zoals tussentijdse overzichten.

Vereisten

Wat neem jij mee naar Flynth?

 • (studerend voor) een hbo opleiding accountancy;
 • je kunt goed samenwerken;
 • je bent leergierig, professioneel en accuraat;
 • je bent gedreven en enthousiast;
 • je bent assertief, neemt initiatief en bent communicatief vaardig.

Waarom Flynth

Jij zoekt een baan die jou uitdaagt en stimuleert. Waarin jij je kunt blijven ontwikkelen en kunt groeien in je vakgebied. Waarin je jouw skills kunt inzetten om ook ondernemers te laten groeien. Een baan waarin je je advies niet alleen baseert op cijfers en bedrijfsresultaten, maar toespitst op de situatie van de ondernemer. Omdat je zijn markt gewoon heel goed kent. En je zoekt een baan bij een bedrijf waar iedereen snapt dat een goede werk- en privébalans ook belangrijk is.


Meer informatie of solliciteren? 

Neem dan contact op met onze Recruiter Phylicia Akkermans.

Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? 

Bel dan naar het algemene recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 . 

Of solliciteer direct via de solliciteer button.