Vacature details


 

Medewerker bedrijfsadvies agro regio Woerden, Houten & Geldermalsen

Afdeling: Bedrijfsadvies Agro
Provincie: Gelderland
Plaats: Geldermalsen

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Geldermalsen een:

Medewerker Bedrijfsadvies agro

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als medewerker bedrijfsadvies ondersteun je onze bedrijfsadviseurs en ben jij een vraagbaak voor klanten en collega’s voor bedrijfskundige en financiële zaken. Je ondersteunt de bedrijfsadviseurs bij adviesdienstverlening en commerciële activiteiten. Daarnaast stel je (financiële) rapportages met kengetallen samen en verzorg je diverse belastingaangiften. Ook zet je administraties op en voer je deze uit.  Onze agroklanten adviseer over mestboekhouding, fosfaatrechten, gecombineerde opgaven en de kringloopwijzer. Ook zet je speciale agroadministraties op en voer je deze uit.


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Geldermalsen, dan kom je in een professionele organisatie met veel expertise. Naast een goed salaris bieden wij je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.


Laat je agrarische hart spreken

Gaat jouw agrarische hart sneller kloppen als je voor agrarische ondernemers mag werken? Flynth heeft een groot marktaandeel in de agrarische sector, met name in de melkveehouderij, tuinbouw, akkerbouw, varkensveehouderij en pluimveehouderij. Een mooie plek dus om je vakinhoudelijke expertise te combineren met je affiniteit voor deze sector.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfskunde (of soortgelijke opleiding),  specialisatie Agro is een grote pre of je bent hier nog mee bezig. Natuurlijk heb jij ook affiniteit met de veehouderij. Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring, bent dienstverlenend, commercieel en flexibel inzetbaar.


Nog even alles op een rij:

  • professionele organisatie met veel expertise
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene recruitment nummer 088-2367643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!