My Flynth

Vacature details


 

Stagiair Financiële Planning

Afdeling: Studenten
Provincie: Gelderland
Plaats: Arnhem

Omschrijving

Studeer jij Bedrijfseconomie (of soortgelijke opleiding) en wil je graag de Financiële Planning in? Dan is onze fiscale afdeling in Arnhem/Elst op zoek naar jou!

 

Wat doet een Financieel Planner? 
Een Financieel Planner helpt de ondernemer met het in kaart brengen van de huidige financiële situatie en het plannen van de toekomstige financiële situatie. Het gaat hierbij om het inkomen, de uitgaven, het vermogen, maar ook de persoonlijke omstandigheden van de klant. 

 

Wat ga je als stagiair Financiële Planning doen?

  • Invoeren van gegevens in het financieel plannerspakket Figlo. Denk hierbij aan personalia, huidige inkomensgegevens en vermogensbestanddelen;
  • Het opzoeken en invoeren van toekomstige financiële voorzieningen. Bijvoorbeeld pensioengegevens (af te lezen uit het uniform pensioenoverzicht) en kapitaalverzekeringen/lijfrentes; 
  • Beoordelen van polissen lijfrentes en kapitaalverzekeringen en de vertaling naar besteedbare middelen; 
  • Onderzoeken van mogelijke hiaten in de verhouding tussen inkomsten en uitgaven in combinatie met het beschikbare vermogen. 

Naast deze werkzaamheden werk je ook aan het maken van een snelle check voor onze klanten zodat zij een globaal inzicht krijgen in hun toekomstige financiële status. 

 

Over het team:

Je komt te werken in het cluster Arnhem Elst. Je werkt nauw samen met de adviseur financiële planning en daarnaast met accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs. Samen met hen help je ondernemers met het maken van de juiste keuzes om hun financiële positie te optimaliseren. Door de goede samenwerking en open bedrijfscultuur kun jij hier jouw theoretische kennis goed in de praktijk tot zijn recht laten komen.

Vereisten

Wat bied jij als stagiair?

  • Je bent studerend voor de opleiding Bedrijfseconomie of soortgelijke opleiding; 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van het inkomstenbelastingsysteem en het recht op toeslagen; 
  • Bij voorkeur ook affiniteit met lijfrentepolissen en kapitaalverzekeringen en bekijken wat hieruit voortkomt als (al dan niet belast) inkomen; 
  • Je hebt een kritische blik op (de uitkomst van) cijfers.

Interesse?

Neem dan contact op met onze Recruiter Phylicia Akkermans! Dit kan door te bellen of WhatsAppen naar 06 51 89 91 79. Neemt Phylicia niet op? 

Bel dan naar het algemene Recruitment telefoonnummer: 088 236 7643 of solliciteer direct via de solliciteer button.