My Flynth

Vacature details


 

Gevorderd Assistent Accountant Audit

Afdeling: Audit
Provincie: Overijssel
Plaats: Zwolle

Omschrijving

Beschik jij over je Bachelor diploma en ben je bezig met je Master? Of heb je deze al afgerond? Dan is het Audit-team in Zwolle op zoek naar jou!


Als Gevorderd Assistent Accountant Audit ben je een belangrijk onderdeel van het team tijdens het uitvoeren van controleopdrachten bij de klant. Naast dat je regelmatig contact hebt met de klant, begeleid je ook de beginnend Assistent Accountants. 


Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar wij houden de balans tussen werk en privé goed voor jou in de gaten. Wat wij namelijk minstens zo belangrijk vinden, is dat je jezelf voortdurend blijft ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. Naast een goede werk-privé balans bieden wij jou ook een laptop, en iPhone, een gave Flynth Mini en een mooie pensioenregeling.

Vereisten

Profiel Gevorderd/Senior Assistent Accountant audit

  • je hebt je master behaald of je bent op dit moment nog bezig met je master studie;
  • je hebt de ambitie om door te studeren voor je RA titel;
  • afhankelijk van je (voor)opleiding heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de controlepraktijk;
  • je bent een professional met een positief kritische blik.

Audit bij Flynth

Met je collega’s van Flynth Audit verzorg je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles, die (mede) gericht zijn op het publiek belang. Je controleert de jaarrekeningen voor de klanten in jouw regio. Dat kan bijvoorbeeld in de agrarische sector zijn, onderwijs, MKB en de bouw. Je gaat ook vaak bij klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk; zo begrijp je je klant beter en lever je het beste advies.


Meer weten of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Recruiter Phylicia Akkermans op 0651899179. Neemt Phylicia niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton.