My Flynth

Vacature details


 

Externe Accountant regio zuid

Afdeling: Audit
Provincie: Limburg
Plaats: Venlo

Omschrijving

Neem jij de eindverantwoordelijkheid op je voor controles bij middelgrote en grote ondernemingen die nationaal en/of internationaal actief zijn?

En wil je tegelijk een commerciële bijdrage leveren aan de verdere groei van een kwalitatief hoogstaande accountantspraktijk bij een top 6  kantoor? Flynth Venlo is voor regio zuid op zoek naar een Externe Accountant.


Je komt te werken op een kantoor met 50 collega's met verschillende disciplines. Een professioneel team die elkaar opzoekt in de samenwerking.

Bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk en privé goed in de gaten. We verwachten niet dat je als Externe Accountant 60 uur per week werkt. Dat doen we bij Flynth binnen normale werktijden!


Wat verwachten we dan wel van jou?

Je bent als tekeningsbevoegd accountant eindverantwoordelijk voor de planning en uitvoering van wettelijke controles waarbij je collega’s aanstuurt en begeleidt bij hun werkzaamheden. Voor je klanten ben je een benaderbaar en betrouwbaar aanspreekpunt. Behalve dat jouw inbreng van grote waarde is voor de kwaliteit van onze dienstverlening, lever je ook een belangrijke bijdrage aan de groei van onze controlepraktijk. Je mobiliseert je netwerk en wordt in de regio één van de gezichten van Flynth. Ook kennisoverdracht aan je collega’s en het acquireren van nieuwe klanten behoort tot jouw pakket. Zo werk je aan kwaliteit, tevreden klanten en een leerzame werkomgeving.


Invloed en ruimte om jezelf te ontwikkelen

Je werkt met relatief kleine teams, de lijnen zijn kort en de sfeer is informeel. Je opereert  binnen een overzichtelijke organisatie waardoor je als Externe Accountant makkelijk kan schakelen met collega's. Je krijgt bij Flynth bovendien volop mogelijkheden om door te ontwikkelen door middel trainingen en opleidingen. Zo blijf je werken aan je loopbaan én je persoonlijke ontwikkeling. Bij Flynth weten we dat je je wilt ontwikkelen en daarom begeleiding en vrijheid voor jou belangrijk zijn. We waarderen eigen initiatief en eigen inbreng. Tegelijkertijd beseffen we dat jouw hobby’s en privé leven ook belangrijk blijven.

Vereisten

Profiel Externe Accountant

  • je bent een registeraccountant (RA) met minimaal 12 jaar ervaring in de controlepraktijk;
  • je beschikt over uitstekende communicatieve en aantoonbare leidinggevende vaardigheden;
  • je bent in staat om collega’s te enthousiasmeren en motiveren;
  • je bent deskundig, klantgericht, beschikt over commercieel vermogen;
  • je hebt en onderhoud een netwerk in de omgeving van Eindhoven, Venlo en/of Roermond.


Flynth Audit

Flynth Audit is een ambitieuze organisatie met een informele cultuur die hard aan de weg timmert. Een typische Flynth Audit professional is gericht op samenwerking, resultaatgericht, heeft een positief kritische instelling en een rechte rug met focus op kwaliteit.


Meer informatie of solliciteren?

Heb je een vraag over deze vacature? Bel of stuur een WhatsApp naar onze Corporate Recruiter Suzanne Karsten op 06-13604587. Neemt Suzanne niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton. 


#LI-JC1