Vacature details

Vacature details


 

Junior Belastingadviseur

Afdeling: Fiscaal Advies
Provincie: Utrecht
Plaats: Amersfoort

Omschrijving

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor Amersfoort een:

Belastingadviseur

voor 32-40 uur per week


Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.


Wat doe jij?

Als belastingadviseur maak je veelal deel uit van een multidisciplinair team. Samen met je collega’s bedien je de markt en vorm je een hecht team dat het verschil maakt voor onze klanten. Je hebt rechtstreeks contact met de ondernemer. Je stelt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op. Daarnaast geef je natuurlijk fiscaal advies aan klanten en behandel je bezwaarschriften en beroepsprocedures. Daarnaast ben je ondernemend, samen met de senior fiscalist wil je graag het verschil maken voor onze klanten. Ook op regionaal niveau zoek je de samenwerking op met collega-belastingadviseurs. 


Wat bieden wij jou?

Werken bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij zetten sterk in op duurzame inzetbaarheid. Niet alleen door te kijken naar jouw talenten en mogelijkheden, maar ook door je een goede werk-privébalans te bieden. Zo faciliteren wij je bijvoorbeeld in het combineren van werk en studie. Ga je aan de slag bij ons team in Amersfoort, dan kom je in een professioneel en betrokken team dat jou uitdaagt en waarin jij ondernemers kunt laten groeien. Behalve op een goed salaris kun je bij ons ook rekenen op een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar bovenal kun je bij ons werken in een fijne, collegiale werkomgeving waarin we oog hebben voor elkaar en onze klanten. Daarin maken wij het verschil.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Je hebt een afgeronde opleiding fiscaal recht en/of fiscale economie op hbo- of universitair niveau. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en bent creatief. Je weet je uitstekend schriftelijk uit te drukken. En, niet te vergeten: je hebt passie voor je vak en wilt je expertise graag omzetten in toegevoegde waarde voor onze klanten.


Nog even alles op een rij:

  • Uitdagend team
  • volop ontwikkelkansen
  • goede werk-privébalans
  • goed salaris
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 32 vakantiedagen, mobiliteitsregeling, een iPhone en een laptop en de mogelijkheid tot een studiekostenregeling
  • een prettige werkomgeving met fijne collega’s

Geïnteresseerd?

Lees meer over ons op www.werkenbijflynth.nl en neem contact op met Marlon Koeman. Dit kan door te bellen of whatsappen 06 15 95 12 15. Neemt Marlon niet op? Bel dan naar het algemene Recruitment nummer 088 236 7643 en stel daar je vragen. Of solliciteer direct via de sollicitatiebutton!